Cristina Mazza

De la Wikipedia, enciclopedia liberă.
Salt la navigare Salt la căutare
Cristina Mazza
Naţionalitate Italia Italia
Tip Jazz
Perioada activității muzicale 1973 - în afaceri
Instrument saxofon
Albume publicate 14

Cristina Mazza ( Milano , 20 iulie 1955 ) este o saxofonistă italiană .

Biografie

Discografie

Album

  • 1988 - Kkann (Splasc '(h) H159 (LP)
  • 1991 - Unde ești? (Il Posto Records, IPR 1120, LP)
  • 1994 - Lanxsatura (MAP, CD)
  • 1994 - University Jazz Project - Live in Verona (ArtisARCD, 020, CD)
  • 1999 - Circular 360 ° (DDQ, CD)
  • 2001 - The Gamble (Azzurra Music, CD)
  • 2003 - Catch The Beat ( Azzurra Music , CD)
  • 2004 - E-Waste (Azzurra Music, CD)
  • 2006 - Sittin 'Blues (Nocturna Records, CD)
  • 2007 - Deep Down Sextet sărbătorind muzica lui Mal Waldron
  • 2008 - Out To Lounge maxysound
  • 2008 - No Trespassing (Azzurra Music CD)
  • 2011 - Relații (CD Vibrarecords)

linkuri externe

Controlul autorității VIAF (EN) 24.211.457 · SBN IT \ ICCU \ SBNV \ 057.436 · WorldCat Identities (EN) lccn-no98006697