Oameni sub scări

De la Wikipedia, enciclopedia liberă.
Salt la navigare Salt la căutare
Oameni sub scări
Oameni sub scări.jpg
tara de origine Statele Unite Statele Unite
Tip Hip hop subteran [1]
Hip hop pe coasta de vest [1]
Perioada activității muzicale 1997 - în afaceri
Albume publicate 8
Studiu 7
Trăi 0
Colecții 1
Site-ul oficial

People Under the Stairs (PUTS) este un duo de hip hop american format în Los Angeles și constă din:

  • Thes One (Chris Portugal)
  • Double K. (Michael Turner)

Cunoscut în primul rând în scena underground americană, duo-ul a lansat până acum 7 albume de studio de la formarea lor în 1997 .

Discografie

Album

  • 1998 - Pasul următor
  • 2000 - Întrebare sub formă de răspuns
  • 2002 - OST
  • 2003 - ... Sau stați la curent
  • 2006 - Tată vitreg
  • 2008 - Distracție DMC
  • 2009 - Acceptat

EP-uri

  • 2000 - Întrebare sub forma instrumentelor de răspuns
  • 2001 - American Men Vol. 1
  • 2003 - Alte astfel de piese
  • 2007 - Instrumentul tatălui vitreg Partea 1
  • 2008 - Instrumentul tatălui vitreg Partea 2

Compilare

  • 2008 - The Om Years (Favorite, Rarities & B-Sides)

Singuri

  • 1998 - „Următorul pas II”
  • 2000 - „Explozia tinerilor”
  • 2000 - „Pisica”
  • 2000 - „We'll Be There” ( Hot Rap Singles # 36)
  • 2002 - „Jappy Jap”
  • 2002 - „OST” (coloană sonoră originală)
  • 2002 - „Picături de ploaie acide”
  • 2003 - "Club Rendere / Out"
  • 2006 - „Tuxedo Rap”
  • 2006 - „Treceți cei 40”
  • 2008 - „Step Bacc / The Wiz”
  • 2008 - „Party Enemy # 1 / Stare critică”
  • 2009 - "Trippin 'at the Disco"

Notă

  1. ^ a b allmusic - PUTS , pe allmusic.com .

linkuri externe

Controlul autorității VIAF (EN) 150 440 131 · ISNI (EN) 0000 0001 0107 7075 · LCCN (EN) nr2003038576